Термостатски радијаторски вентил за челични цевки ½ прав Caleffi

Termostatski radijatorski ventil za celicni cevki

Прав термостатски вентил со можност за вградување на термостатска или електротермичка глава.
Хромиран
За челични цевки
pmax работен : 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100 °C.

Шифра на производ:   402402 Категории: , ,

652ден

Опис

Termostatski radijatorski ventil za celicni cevki

Прав термостатски вентил со можност за вградување на термостатска или електротермичка глава.
Хромиран
За челични цевки
pmax работен : 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100 °C.