Термовентил со автоматско полнење 1/2 Калефи

544
Термовентил (Температурен вентил), со позитивно дејство со автоматско полнење

Опис:

Температурен вентил, со позитивно дејство со автоматско полнење.
За котли на цврсто гориво.
Максимален работен притисок: 6 бари.
Макс. работна температура: 110 °C.
Температурен опсег: 5–110 °C.
Опсег на амбиентална температура: 1–50 °C.
Температура на поставување: 100 °C (0/-5 °C).
Проток на празнење со Δp од 1 bar и T=110 °C: 1600 l/h.
Должина на капилари: 1300 mm.

Шифра на производ:   544400 Категории: ,

8,324ден

Опис

544
Термовентил (Температурен вентил), со позитивно дејство со автоматско полнење

Опис:

Температурен вентил, со позитивно дејство со автоматско полнење.
За котли на цврсто гориво.
Максимален работен притисок: 6 бари.
Макс. работна температура: 110 °C.
Температурен опсег: 5–110 °C.
Опсег на амбиентална температура: 1–50 °C.
Температура на поставување: 100 °C (0/-5 °C).
Проток на празнење со Δp од 1 bar и T=110 °C: 1600 l/h.
Должина на капилари: 1300 mm.