Метални кутија за разделници 450 х 350 100-150 mm

Метални кутија за разделници 450 х 350 – 100-150 mm

комплет со држачи

Шифра на производ:   3122 Категории: , ,

1,241ден

Опис

Метални кутија за разделници 450 х 350 – 100-150 mm

комплет со држачи