Експанзиона посуда 19 Л санитарна и солар

Експанзиона посуда 19 Л снитарна и солар

Предпритисок (бар): 4

Макс. притисок (бар): 10

Работна температура (ºC): -10 +99

запремина (l): 19

Врска (инчи): 3/4″

Димензии дијаметар x висина (мм) 280 х 430

Вертикална, за топла и ладна вода за пиење
Фиксна дијафрагма

Шифра на производ:   32646 Категории: , ,

2,100ден

Опис

Експанзиона посуда 19 Л снитарна и солар

Предпритисок (бар): 4

Макс. притисок (бар): 10

Работна температура (ºC): -10 +99

запремина (l): 19

Врска (инчи): 3/4″

Димензии дијаметар x висина (мм) 280 х 430

Вертикална, за топла и ладна вода за пиење
Фиксна дијафрагма