Горилник на нафта Gulliver RGO.R 1 20 – 60 kw

Серијата GULLIVER RG, развиена врз основа на модели со различна моќност и со едностепено работење, сочинува целосен асортиман на производи за домашно греење и апликации за лесни процеси.

Компактните димензии го олеснуваат комбинирањето со многу видови котли и други грејни апарати на пазарот.

– Комплет со млазница

– Комплет со флексибилни црева за нафта

– Исклучително ниски емисии на бучава благодарение на звучно изолираната хауба

– Инсталирањето и одржувањето олеснето со пристапноста на компонентите со инсталиран горилник

– Калибрацијата на воздухот за согорување се одвива преку амортизер достапен однадвор кај едностепените модели и со помош на амортизер и хидрауличен приклучок кај моделите со две степени

– Електрични приклучоци со штекер/штекер

– Степен на електрична заштита IP XD (IP 4).

Едностепени горилници за лесно масло

31,856ден

Опис

Серијата GULLIVER RG, развиена врз основа на модели со различна моќност и со едностепено работење, сочинува целосен асортиман на производи за домашно греење и апликации за лесни процеси.

Компактните димензии го олеснуваат комбинирањето со многу видови котли и други грејни апарати на пазарот.

– Комплет со млазница

– Комплет со флексибилни црева за нафта

– Исклучително ниски емисии на бучава благодарение на звучно изолираната хауба

– Инсталирањето и одржувањето олеснето со пристапноста на компонентите со инсталиран горилник

– Калибрацијата на воздухот за согорување се одвива преку амортизер достапен однадвор кај едностепените модели и со помош на амортизер и хидрауличен приклучок кај моделите со две степени

– Електрични приклучоци со штекер/штекер

– Степен на електрична заштита IP XD (IP 4).

Едностепени горилници за лесно масло