Пловак за ПВЦ 1

Пловак за ПВЦ 1

Пловак вентил RF1 е наменет за тековни апликации на вентили.
Овој вентил се користи за контрола на горното ниво во вода, киселина,
или основен* резервоар за течност. Неговиот ПЕ плови го следи нивото со дејствување
на отворот на вентилот.

Шифра на производ:   6201RT025 Категории: , ,

2,800ден

Опис

Пловак за ПВЦ 1

Пловак вентил RF1 е наменет за тековни апликации на вентили.
Овој вентил се користи за контрола на горното ниво во вода, киселина,
или основен* резервоар за течност. Неговиот ПЕ плови го следи нивото со дејствување
на отворот на вентилот.