Уронски вентил регистер прав 1/2 – 3/4 Herz

Артикал : Вентил за Регистри за купатило

Модел: VUA-40

Поврзување на грејниот елемент од долната страна: ДА

Цевка за потопување: I = 150 mm

Дијаметар на цевката: 11 mm

1,602ден

Опис

Артикал : Вентил за Регистри за купатило

Модел: VUA-40

Поврзување на грејниот елемент од долната страна: ДА

Цевка за потопување: I = 150 mm

Дијаметар на цевката: 11 mm