Клип за монтирање на фолија црвена

КЛИПОВИ ЗА ФОЛИЈА
Монтажни елементи за системи за подно греење.
Производ кој се користи за прицврстување на изолациона фолија на стиропор.
Материјал: Полипропилен

Шифра на производ:   44523T Категории: , ,

6ден

Опис

КЛИПОВИ ЗА ФОЛИЈА
Монтажни елементи за системи за подно греење.
Производ кој се користи за прицврстување на изолациона фолија на стиропор.
Материјал: Полипропилен