Комбиниран разделник за пумпни групи 60/125 4 круга

Сите приклучоци се со надворешен навој на цевката R 1″

Шифра на производ:   840005 Категории: ,

13,770ден

Опис

Сите приклучоци се со надворешен навој на цевката R 1″