Потопна пумпа Wilo extract first SE 304 EM/A

Потопна пумпа Wilo extract first SE 304 EM/A 1.00 kw

Потопна повеќестепена пумпа за чиста вода со вграден
систем за контрола на работата на пумпата, заштита од
работа на суво и заштита од блокирање
Пумпата реагира на промената на нивото на вода
и автоматски се вклучува/исклучува.

Можност потопна и сува монтажа

линк кон производот

Шифра на производ:   6093858 Категории: ,

26,276ден

Опис

Потопна пумпа Wilo extract first SE 304 EM/A 1.00 kw

Потопна повеќестепена пумпа за чиста вода со вграден
систем за контрола на работата на пумпата, заштита од
работа на суво и заштита од блокирање
Пумпата реагира на промената на нивото на вода
и автоматски се вклучува/исклучува.

Можност потопна и сува монтажа

линк кон производот