Пумпа за отпадна вода Wilo HiDrainlift 3-35

Пумпа за отпадна вода Wilo HiDrainlift 3-35

Тивка, автоматска постројка за одведување нечиста вода, подготвена за приклучување, според EN 12050-2 за наткатна изведба, со сите потребни уреди за прекинување и управување.

Составни делови на системот:

  • Доверлива потопна пумпа
  • Вграден неповратен вентил
  • Филтер со активен јаглен
  • Осигурување од прелевање
  • Флексибилни приклучоци за цевка

До три дополнителни можности за приклучување, за одведување вода од лавабо, када, туш, биде, машина за алишта, машина за садови или мијалник.

При градежна изведба придржувајте се кон локалните стандарди и директиви (на пр. во германија DIN 1986).

Изборно е достапен аларм зависен од мрежата.

линк кон производот

Шифра на производ:   4191679 Категории: ,

24,902ден

Опис

Пумпа за отпадна вода Wilo HiDrainlift 3-35

Тивка, автоматска постројка за одведување нечиста вода, подготвена за приклучување, според EN 12050-2 за наткатна изведба, со сите потребни уреди за прекинување и управување.

Составни делови на системот:

  • Доверлива потопна пумпа
  • Вграден неповратен вентил
  • Филтер со активен јаглен
  • Осигурување од прелевање
  • Флексибилни приклучоци за цевка

До три дополнителни можности за приклучување, за одведување вода од лавабо, када, туш, биде, машина за алишта, машина за садови или мијалник.

При градежна изведба придржувајте се кон локалните стандарди и директиви (на пр. во германија DIN 1986).

Изборно е достапен аларм зависен од мрежата.

линк кон производот