Сигурносен вентил 1/2 3 бар женски навој

Опис

Тело од месинг обложен со никел.
Дијафрагма: EPDM.
Пролет: нерѓосувачки челик.
Номинален притисок: 10 бари.
Работни температури: 5°C – 110°C.
Прекумерен притисок на отворање: 20%.
Диференцијал за затворање: 20%.
Достапни поставки: 1,5 – 1,8 – 2,5 – 3 – 4 – 6 бари.
ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).

Шифра на производ:   368001230 Категории: , ,

252ден

Опис

Опис

Тело од месинг обложен со никел.
Дијафрагма: EPDM.
Пролет: нерѓосувачки челик.
Номинален притисок: 10 бари.
Работни температури: 5°C – 110°C.
Прекумерен притисок на отворање: 20%.
Диференцијал за затворање: 20%.
Достапни поставки: 1,5 – 1,8 – 2,5 – 3 – 4 – 6 бари.
ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).